maandag 28 maart 2016

AhoyYuki teams en de eerste wedstrijden

Het ene jaar is het andere niet zo zou je het kunnen zeggen. Van het Cordes Travel Team naar het Ahoy Yuki Team. Een hele verandering en waar het begon als een voorzichtige kennismaking in Spanje. En anno zit je er middenin. Het kan raar lopen in de visserij.
Op het moment dat ik dit schrijf zit de eerste PKC er alweer op met een naar mij meg redelijke 13e plaats.
Dat dit team moet groeien is duidelijk. 2 nieuwkomers die zich moeten settelen. E ikzelf als teamcaptain zal ook de vissers moeten leren kennen. Dus zo voor een eerste keer niet gek.
Uiteraard al wat meer wedstrijden gevist met goed resultaat zowel individueel als met het team. Zo wonnen we de rondviswedstrijd van de Slufter en ook individueel wonnen we prijzen.
Met teammaatje Marcel noort aar Portugal geweest om de Gale Masters te vervissen. Ee dezelfde opzet als in Spanje maar totale andere visserij. Zo leer je elkaar wel kennen en dat is allee maar mooi.
Ook heen we nauw contact met het Ahoy-Yuki Ladies Team waar we qua visserij alles dele. Zo proberen we 2 teams aar de top te brengen.
Maar goed, even  klein verhaal om er in te komen. Ik zal eerst even de namen opnoemen waar het omgaat.
Het mannen Ahoy-Yuki Team  bestaat uit:

Corne Danen, Martin vd Drift, Peter van Dam, Marcel noort, Cor van Houten, Dennis Zwiers, Dennis Ooyendijk en Herbert vd Vlugt

Het dames Ahoy-Yuki Ladies Team bestaat uit:

Linda vd Velde, Clarinda vd Zande-Rijnberg, Francis Danen, Saskia Sijmons en Christel Verhage.

2 goede teams die hoog gaan scoren en de klik is er dus we gaan er van horen.